Під Кривим Рогом пес три роки жив на могилі господаря. Про це розповіла зоозахисниця Наталія Доля на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Дівчина повідомила, що виявила на кладовищі в селі Романівка, недалеко від Кривого Рогу, пса, який жив біля могили покійного господаря.

Читайте Знай в Google News!

Через деякий час, Наталя Доля, разом з подругою Оксаною Кравцовою вирішили допомогти песику. Вони приїхали на кладовище в Романівці і забрали його з собою. При цьому пес не дуже хотів заходити в автомобіль, тому жінкам довелося заманювати його.

Собаку вже охрестили українським Хатіко. Дівчата дали йому прізвисько Малюк і залишили у себе на тимчасове утримання. Тварина йде на контакт з людьми і зовсім не проявляє агресії. В даний момент для песика активно шукають нового господаря.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На своїй сторінці Наталія додала фотографії песика до того, як його забрали з кладовища і після. На них можна побачити, що малюк не приховує радості з цього приводу, адже він дуже скучив за ласкою за цей час.

пес малюк, фото: Facebook Наталія Доля

“Всім тим хто говорив що йому на кладовищі буде краще, присвячується. Я дивуюся, різниця в часі близько трьох годин як були зроблені фото."- написала Наталія Доля.

повідомлення Наталії частки: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що квартиру харків'янки окупували сотні " помічників Дракули"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові розшукують домашнього єнота, який втік під час грози

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом фермер поселив у корівнику Лева