Стало відомо про те, що кандидатом у мери міста Дніпро від політичної сили «Слуга народу» став Сергій Риженко. Що про нього відомо.

Таким чином, повідомляється, що головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні став суперником Бориса Філатова на майбутніх виборах. Сталося це на зустрічі з президентом Володимиром Зеленським.

Кандидатом у мери від політичної сили "Слуга народу" став Сергій Риженко. Він є головним лікарем місцевої лікарні.

В якості кандидата його представив президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту. Він представив Стратегію розвитку регіону до 2027 року.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Риженко представив свою команду, до якої увійшли заступник головлікаря лікарні ім. Мечникова Юрій Скребець, хірург лікарні Сергій Тимчук та інші.

Народився в 1963 році в Корсуні-Шевченківському Черкаському області. З 1999 по 2010 рік був головним санітарним лікарем Дніпропетровської області. У липні-грудні 2010 року став першим заступником міністра охорони здоров'я.

Також на зустрічі був представлений кандидат від Слуги народу в мери Кривого Рогу Дмитро Шевчик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський неправильно назвав головну площу Дніпра.

Як повідомляв портал Знай.иа, Філатов розкрив плани слуг Зеленського щодо "захоплення" Дніпра.

Також Знай.иа писав, що Дніпро позбувся національного рекорду за розміром прапора після встановлення більшого в Києві.