У Кривому Розі одна з лікарень відзначилася умовами, в які селить пацієнтів. Кадри розрухи та антисанітарії показав користувач Микола Фролов у Facebook-спільноті "Східний 2-3. Громада.".

Міська лікарня Кривого Рогу №2, яку місцеві назвали "Тисячкою", відзначилася жахливими умовами, в яких утримують пацієнтів. Особливі емоції у користувачів мережі викликали матраци і подушки, які наскрізь просякнуті кров'ю, потом, відходами життєдіяльності та іншим від інших пацієнтів.

Видно, що ліжко явно не нового зразка, як, втім, і сама лікарня. Матраци десятки років ніхто не прав, зате співробітники лікарні без докорів сумління кладуть на них нових пацієнтів. Загальний стан палати, яку показав Микола, залишає бажати кращого – розвалені дерев'яні тумбочки, старі ліжка з пружин, дерев'яні вікна і в сотні разів пофарбована підлога.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі співробітники комунальних служб усунули стихійне звалище, яке знаходилося в одному зі спальних районів міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі святкування Дня Незалежності обернулося справжнім кошмаром для комунальників.