У Дніпрі в одному з популярних взуттєвих магазинів помітили злодійок, які регулярно обчищають відвідувачів. Детальніше про це розповіла Галина Єрмакова у Facebook-спільноті "Новокодацький район – NEWS".

Читайте Знай в Google News!

Злодійство в громадських місцях, на жаль, для українців не новина – щодня сотні громадян залишаються без цінних речей завдяки спритним рукам зловмисників і бездіяльності поліції. Про один з таких випадків розповіла сусідка однієї з постраждалих жінок.

За словами Галини Єрмакової, нещодавно злодійки були помічені у взуттєвому магазині "Конфіскат", розташований на площі Старомостовій (колиш. Островського). Її сусідка вирушила туди минулого тижня за взуттям, а за підсумком залишилася без мобільного телефону і гаманця, які лежали разом. Жінка насилу дісталася додому на Червоний Камінь, оскільки була без зв'язку і фінансів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Заява в поліцію вже була написана, проте городяни і не розраховують на будь-яке правосуддя. Вся справа в тому, що злодійки часто "кришуються" тієї ж поліцією, працюючи з ними за якийсь відсоток.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі двоє невідомих чоловіків намагалися розкрити квартиру, поки господарі гуляли в парку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі неадекватний літній чоловік кидався на людей і дітей з ножем руках.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі інспектори з паркування намагалися евакуювати автомобіль поліцейського, але щось пішло не так.