У Кривому Розі під час відпочинку на водоймі загинув 22-річний поліцейський. Про трагічну звістку розповідає прес-служба Патрульної поліції України.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що патрульний поліцейський з Кривого Рогу днями відправився відпочивати з друзями на водойму. Однак, в ході відпочинку він потонув. Про подробиці події в прес-службі не повідомили.

Відомо, що загиблим виявився 22-річний Роман Татарчук. Він ніс службу в полку патрульної поліції Кривого Рогу з 2018 року, служив українському народу. Ще місяць тому хлопець святкував свій День народження, а вже сьогодні колеги і близькі оплакують його смерть. Вдома у Романа залишилася дружина і однорічна дочка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Сумуємо разом із вами. Невимовно тяжко втрачати колег та вірних друзів. Тих, хто пліч-о-пліч з тобою щиро і віддано служить українському народові. Світла пам’ять тобі, Романе...",- йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі поліція виявила тіло зниклої кілька днів тому дівчини на території кар'єру.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в неділю, 23 серпня, чоловік жорстоко вбив бездомного і просив сусіда допомогти заховати труп.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на території міської лікарні виявили чоловічий труп двотижневої давності.