У середу, 26 серпня, в Дніпропетровську область приїде президент Володимир Зеленський. Про це розповідає видання "Страна", посилаючись на власні джерела в Офісі президента.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що глава держави прибуде близько 11:00 і в першу чергу відвідає місто Дніпро. Насамперед Зеленський відправиться на презентацію будівництва нового міжнародного аеропорту в Дніпрі. Після чого ознайомитися з ходом реконструкції автомобільної дороги М-04 Дніпро-Кривий Ріг. Також президент познайомиться з будівництвом критої спортивно-демонстративної споруди для ігор, яка розташована на території комплексу "Олімпійські резерви".

До 13: 10 главу держави очікують в яхт-клубі "Січ", де відбудеться презентація стратегії розвитку Дніпропетровської області. Після обіду Володимир Зеленський відправиться на батьківщину - в місто Кривий Ріг.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

З чуток з місцевої політичної тусовки, на презентації Стратегії розвитку області президент також представить нових кандидатів у мери Дніпра і Кривого Рогу. Наскільки відомо, в обласний центр хочуть поставити головлікаря обласної лікарні ім. Мечникова Сергія Риженка (діючий депутат від БПП), а головою Кривого Рогу висувають Дмитра Шевчика, який на даний момент є директором ГЗК, що належить Рінату Ахметову.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський неправильно назвав головну площу Дніпра.

Як повідомляв портал Знай.иа, Філатов розкрив плани слуг Зеленського щодо "захоплення" Дніпра.

Також Знай.иа писав, що Дніпро позбувся національного рекорду за розміром прапора після встановлення більшого в Києві.