Під час урочистої промови на День Незалежності України Володимир Зеленський зробив помилку в назві головної площі Дніпра.

Читайте Знай в Google News!

У понеділок, 24 серпня, вся Україна святкувала 29-й День Незалежності. У більшості міст провели урочисті святкування, а в Києві пройшов парад військових, концерт за участю українських зірок і виступ Володимира Зеленського.

Заспівавши гімн України, піднявши державний прапор і вшанувавши полеглих хвилиною мовчання, президент приступив в урочистій промови. Він говорив про війну на Донбасі, дякував медикам за врятовані життя і висловив надію, що Україна впорається з усіма труднощами. Незважаючи на всі негаразди і різноманітність поглядів, українці все одно залишаються єдиними.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Під час своєї промови президент перерахував знамениті площі українських міст, включаючи окуповані території. Однак, під час перерахування він припустився помилки, назвавши головною площею Дніпра проспект Яворницького (справжня назва – площа Героїв Майдану).

"Україна різноманітна і багатогранна... багатство України... Львівська площа Ринок і Харківська площа Свободи, Дерибасівська в Одесі і Яворницького в Дніпрі, Артема в Донецьку і набережна в Ялті – це все Україна", — сказав Володимир Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов розповів про політичну війну з центральною владою.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дніпро позбувся національного рекорду за розміром прапора після встановлення більшого в Києві.

Також Знай.иа писав, що у Зеленського закликали українців до масової "ходи".