У Дніпрі хлопчик підпалив квартиру, поки батьки випивали з друзями. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в квартирі, розташованій на другому поверсі, по вулиці Ялинова, 7а. на гарячу лінію Служби порятунку "101" звернулася сусідка, повідомивши, що в одній з квартир сталася пожежа.

Прибулі рятувальники з'ясували, що мама хлопчика (2016 року народження) разом зі своїм співмешканцем і двома приятелями (чоловіком і жінкою) розпивали спиртні напої. Вони замкнули сина на балконі, щоб той їм не заважав.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дитина з нудьги почала грати з сірниками і випадково підпалила поліетиленовий пакет. Після вогонь перекинувся на стелю. На щастя, рятувальникам вчасно вдалося локалізувати загоряння.

До приїзду рятувальної служби мати хлопчика і всі, хто були в квартирі, перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Прибулі медики швидкої допомоги госпіталізували хлопчика з матір'ю в дитяче відділення міської лікарні №9. Про подію повідомили у відділ ювенальної превенції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в п'ятницю, 21 серпня, з вікна житлового будинку випала однорічна дитина.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на території міської лікарні виявили чоловічий труп двотижневої давності.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в неділю, 23 серпня, чоловік жорстоко вбив бездомного і просив сусіда допомогти заховати труп.