У Дніпрі стався і смішний і страшний випадок. Жінка розповіла, як викинула рюкзак своєї дочки, а потім знайшла його на блошиному ринку.

Анна Денисова на своїй сторінці в Facebook розповіла, що викинула в помийний бак Старий рюкзак своєї дочки. Вона уточнила, що кинула його в бак разом з іншим сміттям, але потім виявила, що на блошиному ринку «бабуся» продавала цю річ. При цьому Ганна зазначила, що вона не спромоглася помити його або привести в товарний вигляд.

Анна Денисова розповіла, що літні люди торгують із землі книгами, старими туфлями, ношеним одягом і навіть старими люстрами, і радіоприймачами. Вона побачила на підстилці в однієї з торговок рюкзак, який нещодавно викинула тиждень тому. Вона зробила висновок, що все, що продається на блошиному ринку - зі смітників.

Далі жінка зазначила, що може змиритися з тим, що цим людям плювати на своє здоров'я і вони риються в смітті, але не змогла зрозуміти продажу цих речей іншим людям.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В коментарях розгорілася дискусія. Користувачі заявили, що не можна ділити людей, а також звинуватили уряд у низьких пенсіях. Говорили і про те, що саме низькі доходи змушують людей йти на смітники і побиратися. Деякі навели приклад інші країни, де викинуті речі збирають і потім продають за мінімальні гроші або роздають бідним. Однак коментатори відзначили, що в цих країнах існує роздільний збір сміття і одяг і взуття не стикаються з іншими відходами.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі городяни "удобрили" Саджанці дерев сміттям і недопалками в центрі міста.

Також Знай повідомляв, що на Житомирщині засікли фури з львівським сміттям.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі супермаркет вбирає прострочені продукти в сміття, в якому потім риються люді.