Дніпро позбувся національного рекорду за розміром прапора після встановлення більшого в Києві.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що днями в столиці відбулося відкриття нового флагштока, який зайняв за величиною перше місце в Україні. Висота прапора склала майже 90 метрів, а розмір полотнища – 16 на 24 метри.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Завдяки елементам підсвічування споруди, український влаг можна побачити в будь-який час доби з будь-якої точки Києва. Конструкція була встановлена на території Меморіального комплексу "Національний музей історії України у Другій світовій війні". Він розташований неподалік "Батьківщини-матері".

До цього моменту, національним рекордсменом був Дніпро. Ще 23 Серпня 2018 року в місті біля музею історії України був встановлений 72-метровий флагшток, на якому красувався найбільший прапор – 12 на 18 метрів. Площа прапора склала 216 м. кВ., а вага – 23 кг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що до Дня прапора в центрі Житомира влаштували грандіозне фаєр-шоу.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Зеленського закликали українців до масової "ходи".

Також Знай.иа писав, що у Києві, напередодні Дня Державного Прапора України мер Кличко підняв головний прапор країни.