Міський голова Борис Філатов розповів городянам, наскільки він знесилив від багаторічної боротьби. Відповідний пост мер опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як написав Борис Філатов, з часом йому почало здаватися, що він вигорів зсередини. Він постійно завантажений міськими справами, може ходити посміхатися або сумувати, але всередині у нього повна відстороненість і спокій.

За один день міський голова встиг поспілкуватися з пенсіонерами університету третього віку, працівниками насосної станції, іноземною діаспорою, підлеглими та з'їздити інкогніто в одне з міських селищ. Цього ж дня до нього нагрянула СБУ з обшуками. Більш того, обшуки також проводилися в квартирах його заступника і політтехнолога.

Він підкреслив, що про кожен обшук захоплено розповідають депутати "Слуги народу" у своїх Telegram-каналах.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Майже впевнений, що наступним кроком, "зелений" режим, збожеволілий у своєму безсиллі і знаходячийся під повним управлінням Коломойського і його мафії, організує маски-шоу у нас в партійному офісі і у мене вдома, - пише Філатов.

І на закінчення мер розповів городянам про радісну новину - його дочка взяла гору Арарат слідом за матір'ю. Дівчина підняла прапор Дніпра на висоті 5200 метрів.

"Один день з життя Бориса Філатова. Я абсолютно спокійний. Тому, що потрібно жити так, як ніби ти вже помер", - уклав міський голова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов може піти на самоізоляцію через COVID-19.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов вже на законних підставах може заявити, що виграв парі, яке уклав з Володимиром Зеленським влітку минулого року.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов вже на законних підставах може заявити, що виграв парі, яке уклав з Володимиром Зеленським влітку минулого року.