У Дніпрі біля популярного торгового центру помітили чоловіка, який заманює дітей до себе в машину. Про подробиці розповіла стурбована мама Анжела Ягмін в Facebook-спільноті "Події Ігрені".

Читайте Знай в Google News!

Як розповіла стривожена матуся, нещодавно її сина невідомий чоловік намагався відвести. Він звернувся до 10-річного хлопчика з пропозицією купити йому солодощі, після чого почав запрошувати в машину. На щастя, мама опинилася поруч і забрала дитину. Зовнішність чоловіка вона запам'ятати не встигла, оскільки перебувала в стані шоку. Все це сталося на житловому масиві Сонячний біля ТЦ "Вавилон".

Користувачі мережі поцікавилися, чи звернулася жінка в поліцію на цього чоловіка, проте вона цього не зробила, оскільки не змогла згадати його зовнішність. Все що вона запам'ятала - він був пристойно одягнений. Пізніше їй підказали жителі міста, що необхідно було звернутися до охорони торгового центру, щоб відстежити зловмисника по камерах відеоспостереження і вже потім звертатися до правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на дитину напав невідомий і забрав мобільний телефон і гроші.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі чоловік напав на дівчинку-підлітка в ліфті, вдаривши її електрошокером.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі поліція спіймала матір і сина, які були причетні до крадіжки в одному з приватних будинків.