У Дніпрі водій тролейбуса викинув з салону пенсіонера. Потерпілий впав і отримав переломи руки. Про це розповів постраждалий пенсіонер Володимир Соколенко, передає видання «Новини Дніпра».

Чоловік зазначив, що інцидент стався ще в червні цього року. Конфлікт почався з того, що пенсіонер зайшов в салон тролейбуса, але йому не знайшлося сидячого місця, а водій хотів дотримати карантинну норму і стоячих пасажирів не брав.

Водій почав по-хамськи виганяти старого з тролейбуса. Володимир Соколенко запитав прізвище водія. У відповідь водій вискочив на вулицю і виніс пенсіонера з салону тролейбуса. При цьому чоловік схопив старого за ноги і почав тягнути, а потім кинув на асфальт головою вниз. При падінні Володимир Соколенко отримав складний перелом зап'ястя.

Після інциденту пенсіонер звернувся в поліцію і подав заяву в Центральний районний відділ поліції Дніпра. Однак поліцейські відмовилися з'ясовувати подробиці і навіть знищили заяву постраждалого пенсіонера. Він написав вже 4 заяви в поліцію, але справа не рухається з мертвої точки. Нападник на нього водій Ярослав Коваленко не опитаний поліцією і продовжує працювати на своєму місці. Пенсіонер був змушений оплатити зі своєї кишені не тільки лікування, але медичну експертизу, а також зараз він оформляє інвалідність.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі маршрутник вигнав з маршрутки дитину, яка хотіла проїхати за пільговим тарифом.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області відмовився пустити в салон вагітну жінку з дитиною-інвалідом.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові маршрутник нахамив медсестрі, яка їхала на роботу.