У Дніпрі пройшла сильна злива з градом, яка спровокувала сильне затоплення вулиць, ускладнюючи пересування як для пішоходів, так і для автомобілів. Відповідні кадри городяни опублікували в мережі.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що у вівторок, 11 серпня, Дніпро накрила справжня буря – проливний дощ упереміш з найсильнішим градом. Найбільше постраждала центральна частина міста. Вода залила проїжджі частини, багато машин не справлялися і глухли посеред дороги. На деякі автомобілі в центрі міста впали дерева.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Постраждали також і об'єкти інфраструктури - власники магазинів і кафе зазнали серйозних збитків.

Це вже не перша злива за літо і в кожному випадку ситуація складається приблизно однакова - засмічені лівневки не дають воді йти під землю, що призводить до найсильніших підтоплень і ускладнює переміщення по місту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в районі ДЗМО трамвай зійшов з рейок і зніс стовп.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі масово ламають нові ліфти.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі рятувальники дістали з 1,5-метрової ями кошеня, яке не могло вибратися самостійно назовні.