У Дніпрі від легкового автомобіля, який рухався на високій швидкості, відлетіла деталь і потрапила в поруч стоячу дитину. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався близько 21 години в неділю, 9 серпня, на проспекті Богдана Хмельницького. Як розповіли очевидці, дитина з батьками стояла на газоні біля проїжджої частини в очікуванні дозвільного сигналу світлофора. Водій легкового автомобіля Honda в цей момент пронісся на червоне світло повз, втративши на "зебрі" одну з деталей, яка потрапила в дитину.

Відеореєстратору проїжджаючого повз автомобіля вдалося зняти момент події. На відео можна помітити, як один з учасників руху перебудовувався з середньої смуги на крайню праву. Однак, не переконавшись заздалегідь в безпеці маневру, йому довелося різко повернуться на середню смугу: по крайній правій в цей момент на шаленій швидкості пронісся Honda.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На записі також можна помітити, що в той час світлофор показував заборонний сигнал. Це говорить про те, що крім перевищення швидкості, водій Honda порушив правила ПДР, проїхавши на червоне світло. Після події автомобіль зник у невідомому напрямку.

Відомо, що постраждалу дитину госпіталізували в міську лікарню з підозрою на забої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на Полтавському шосе сталася смертельна ДТП.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на дорозі виявили невідому фіолетову рідину.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі поліцейські затримали кілера з Болгарії, який переховувався в Україні.