У Самарському районі Дніпра на дорогу вилилася невідома речовина, яку прибирали рятувальники.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Інцидент стався 7 серпня на вулиці Гаванській Самарського району. Рятувальники в захисних костюмах провели розвідку і встановили, що на дорозі протяжністю 400 метрів стався розлив невідомої рідини яскраво-фіолетового кольору.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

"По прибуттю до місця виклику рятувальники в захисних костюмах провели розвідку і встановили, що на дорозі протяжністю 400 метрів стався розлив невідомої рідини яскраво-фіолетового кольору",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

По прибуттю на місце виклику рятувальники разом з поліцією перекрили рух на вулиці Гаванській від залізничного переїзду до південного мосту.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Особовим складом аварійно-рятувальної частини проведено заміри повітря на вміст аміаку, сірководню, кисню, хлору, горючих газів та парів. Концентрація даних газів і парів в повітрі не перевищує гранично допустимі норми.

Рятувальники змили невідому речовину (імовірно фарбу) з проїжджої частини дороги. Рух на вулиці Гаванській відновлено.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

До змиву речовини було задіяно 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України в області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пенсіонерка з Хмельницького застрягла: програла горам сміття в квартирі

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Закарпатті з річки витягли сміттєвий " айсберг"

Також «Знай.иа " писав, що У Львові на хімзаводі прогримів потужний вибух, знесло скло і стіни-рятувальники щось приховують