У Нікополі до ветлікарні привезли паралізованого молодого песика на усипляння. У клініці персонал відразу ж закохався в Яшу і мови про усипляння вже не йшло.

Про це розповіли в групі "Нікопольський Притулок для Тварин «Шанс на Життя»" у Фейсбук.

Як виявилося, бабуся-господиня паралізованого цуценяти розуміла, що не потягне його лікування і з болем у серці віддала його на усипляння.

Яша не тільки не міг ходити, але навіть повзати, як більшість паралізованих собак, адже його паралізувало нижче попереку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Волонтер, до якого звернулася бабуся, розуміла, що не зможе попросити співробітників клініки приспати Яшу, але розуміючи, що йому не жити в притулку, не бачила іншого виходу.

Ветеринарний лікар Горовий навідріз відмовився на евтаназію песика:

"Яшу присипляти відмовляюся - в нього вся клініка закохалася! Ми даруємо йому коляску і дружно шукаємо йому сім'ю!"- відповів ветеринар.

Співробітники клініки в прямому і переносному сенсі поставили Яшу на ноги. На відео видно, як щеня робить свої перші кроки.

Яша-неймовірно позитивний і життєрадісний молодий спанієль. Зараз співробітники та волонтери шукають людину, яка буде готова подарувати вихованцеві любов і турботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Щеня з Донбасу знайшло будинок на Тернопільщині-військові привезли подарунок дитині

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі пес охолоджувався у фонтані і застряг, жалібний гавкіт почули копи

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому красуня в кепці приручила найсуворішого "військового" - лиже руки і носить рюкзак в зубах