Розмови про те, що в Придніпровськ почне курсувати тролейбус йдуть вже тривалий час. Тепер же з'явилася більш конкретна інформація про новий маршрут електротранспорту.

Так, у Дніпрі може з'явитися новий тролейбусний маршрут №6. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на проект рішення виконавчого комітету Дніпровської міськради.

Рухатиметься цей тролейбус наступним шляхом: Соборна площа-Набережна Перемоги-Південний міст-вулиця Гаванська-вулиця Електрична-вулиця 20-річчя Перемоги (в районі будинку №55).

Це стане можливо завдяки реконструкції тягових станцій, адже через міст їздитимуть нові автономні тролейбуси. Таким чином вдасться забезпечити конденсатори всередині транспорту необхідним рівнем заряду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Запустити тролейбусний маршрут №6 збираються до кінця цього року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У метро на Виноградар вбухають мільярди-якою буде нова підземка в Києві

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові запустили нові трамвайні маршрути, досить ходити пішки

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі Новий міст понівечили криворукі "художники", Філатов загрожує розправою: "з прасками в річку"