У Кам'янському, жінка жорстоко вбила домашню собачку, вона звернула їй шию на очах у дитини і намагалася втекти.

Про це розмістили повідомлення у Instagram Дніпродзержинськ, лівий берег.

Інцидент стався вчора, 4 серпня, на очах у 15-річної господарки песика і випадкових перехожих поблизу магазину «Епіцентр» на лівобережжі Каменського.

Господиня собаки відпустила свого вихованця з повідця (маленький песик). Невідома їй жінка відразу зловила песика, і згорнула йому шию.

Також дівчинка додала, що жінка, яка вбила вихованця, щось залила або запхнула собачці в пащу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Після того, що сталося, неадекватна жінка намагалася втекти, але практично на місці події її затримали небайдужі хлопці.

Вони відвели її до Дніпровського відділення поліції. Але в поліцейській дільниці, її практично відразу відпустили. Після чого вона пішла гуляти в парк.

Дівчинка і її мама оперативно доставили собачку улюбленця до ветеринарної клініки, але там його врятувати не вдалося.

Нагадаємо, що у Хмельницькій області чоловік з арматурою напав на бідну собаку. Людина проти тварини.

Таким чином, повідомляється, що на вулицях міста Хмельницький, невідомий напав на собаку. Все це сталося на вулиці Прибузької, на очах у шокованого ти що відбувається, власника.

Господар пса потім розповідає, що якийсь невідомий дід просто так почав бити собаку залізною палицею. Після цього, він відразу ж намагався втекти, однак, цього не вдалося зробити, так як були викликані співробітники правоохоронних органів, які по прибуттю на місце і затримали шкуродера.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Чоловік врятував пухнастого бідолаху – голодний собака сидів на скелі три дні

Також раніше портал «Знай.uа» писав, що Вірний кіт повернувся до господарів, які його підло зрадили: "Сидів на порозі і плакав, як людина"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові благають врятувати голодних лелек, немає сил розправити крила