У тролейбусному депо Дніпра №2 працює заслужений водій Наталія Володимирівна Нешта.

Про це розповіли у прес-службі технічного музею «Машини часу» у Фейсбук.

Наталія Нешта пропрацювала в тролейбусному депо 47 років. Жінка відмінний наставник для початківців-водіїв, майстер своєї справи, і просто чуйна і добродушна людина.

"Я люблю свою роботу. Ніколи У мене не було почуття, що мені не хочеться йти на роботу. Я трудоголік. - зізнається Наталія Володимирівна"»

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

фото: "Машини часу"
фото: "Машини часу"

Одне з правил Наталії - це чесно і порядно працювати, хто не хоче і не може жити за цим правилом – нічого не доб'ється в житті. І цим правилам, вчить Наталія Володимирівна підростаюче покоління-поважати пасажирів, їздити за всіма правилами, тримати дистанцію, намагатися виконувати план, не відхилятися від графіка, а якщо чогось не знаєш - запитай у більш досвідченого.

фото: "Машини часу"
фото: "Машини часу"

За словами водія, машин в депо стало більше, завантаженості вже такої немає, у багатьох людей з'явився свій транспорт, щоб потрапити на роботу, однак і він створює перешкоди: великі пробки і неправильно припаркований автомобіль ускладнює не тільки під'їзд на зупинку громадського транспорту (за інструкцією – 40 см від бордюру), але і безпеку руху.

фото: "Машини часу"
фото: "Машини часу"

"Треба знати свою машину, треба цікавитися нею. Якщо їхати обережно: на камені не наїжджати, на бордюри не наїжджати – вона прослужить тобі довше» — радить Наталія Володимирівна.

фото: "Машини часу"
фото: "Машини часу"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський пообіцяв підвищити зарплатню та нагородити 122 українця - "Я не допущу закриття"

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Закарпатті невідомий влаштував автомийку в гірській річці - відмив автобус і забруднив совість

Також «Знай.uа» писав, що У Львові маршрутник відвіз у лікарню жінку, якій стало зле в дорозі - є ще порядні люди