У Дніпрі розшукують безвісти зниклого дитини. Про це повідомляють в місцевій поліції.

Наголошується, що про зникнення хлопчика його батьки повідомили в суботу, 1 серпня. Вони заявили, що ніде не можуть знайти свого 12-річного сина.

За словами батьків, хлопчик пішов гуляти ввечері, близько 18:00, але додому не повернувся і на зв'язок перестав виходити.

Відомо, що 12-річний Слапигін Юліан Радіоновіч проживає з батьками на житловому масиві Перемога-4, в районі проспекту Героїв. Батьки розповіли, що їх син перед відходом залишив їм записку, однак, про що в ній говориться, правоохоронці не уточнюють.

Де може перебувати підліток, стурбовані родичі теж не знають. У що він був одягнений в момент відходу з дому – ніхто не бачив.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фото: Інформатор
Фото: Інформатор
Слапигін Юліан Радіоновіч

Відомо тільки, що у хлопчика досить помітна зачіска – довга чолка, фарбована в рудий колір. Також він постійно носить чорну бандану, якою підв'язує волосся.

Всіх, хто володіє інформацією про можливе місце знаходження хлопця, просять повідомити в правоохоронні органи.

Варто нагадати, що в Харківській області ведуться пошуки зниклої 17-річної дівчини Олени Забазновой, яка пішла з дому і дотепер про неї немає звісток. Дівчина нещодавно стала мамою і вдома її чекає малюк. Олена пропала ще 11 липня. 30 липня в її рідному селі волонтери провели пошукову операцію, прочесавши всі прилеглі поля і посадки, а також найближчі села.

Також Знай повідомляв, що під Тернополем зник літній чоловік з темним волоссям. Він вийшов з дому близько 8 години вечора 23 липня і більше його ніхто не бачив. Рідні повідомили в поліцію про зникнення чоловіка вже через кілька годин після інциденту, але досі про нього немає відомостей.

Нещодавно Знай передавав, що в Хмельницькій області пропав молодий чоловік, у якого бувають провали в пам'яті. Рідні просять допомогти знайти хлопця, який зник 24 липня. Вони кажуть, що провали в пам'яті почалися після травми голови під час автомобільної аварії.