В Дніпрі підлітки розпивали алкоголь і слухали музику, сидячи на могилах на кладовищі на житловому масиві Калиновський.

Про це повідомляє пресслужба ювенальної превенції Дніпропетровської області

Так, кілька днів тому в соціальних мережах з'явилося відео, на якому компанія підлітків розважається на кладовищі. Цим відео зацікавилися місцеві правоохоронці. Поліцейські встановили особи двох дівчат, 15 і 16 років, які пили алкоголь на кладовищі, а відео розваг виклали в Instagram.

Скріншоти


На 16-річну дівчину ювенали склали протокол за розпиття алкогольних напоїв у заборонених законом місцях (стаття 178 Купап), а на мати 15-річної – за невиконання батьками обов'язків по вихованню дітей (стаття 184 Купап).

Також правоохоронці провели роз'яснювальну роботу з дівчатками і їх батьками.

Нагадаємо, що під Дніпром десятирічна дівчинка повісилася. Медики відразу ж вирушили на місце виклику, однак прибувши на вказаною адресою їм довелося лише констатувати смерть дитини. Дівчинка загинула ще до того моменту, як бригада швидкої допомоги опинилася на місці.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , учасник скандального інциденту в маршрутці №101 в Дніпрі зв'язався з журналістами і розповів свою версію події. За його словами, дівчина була п'яна і провокувала пасажирів.

Також Знай.ua писав, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.