У Кривому Розі, як повідомляє ГУ ДСНС в Дніпропетровській області, на будмайданчику загинув чоловік.

Чоловіка на смерть засипало землею у траншеї. Тіло знайшли рятувальники.

В четвер, 30 липня на 101 від працівників служби швидкої допомоги надійшло повідомлення, що на бульварі Вечірньому в Саксаганському районі міста під час земельних робіт чоловік опинився в траншеї, його засипало землею.

Рятувальники, прибувши на місце події, встановили, що на будмайданчику в ямі глибиною приблизно три метри під товщею землі знаходиться людина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Співробітники ДСНС відкопали з допомогою лопат 64-річного чоловіка і дістали з траншеї.

На жаль, врятувати його не вдалося. Смерть констатував лікар швидкої допомоги.

Нагадаємо, що в Харкові сталася трагічна НП. В половині третього дня на Безлюдівці на території очисних споруд четверо співробітників «Харківводоканалу» отруїлися аміаком.

Подробиці трагедії повідомила прес-служба поліції у Харківській області.

Повідомлення про подію надійшло в Основ'янський відділ 27 липня близько 14:15 від працівника комунального підприємства. Він повідомив, що під час ремонтних робіт на проспекті Гагаріна загинули четверо працівників.

Як з'ясували поліцейські, на території мулових полів міських очисних споруд один з працівників втратив свідомість і впав у колодязь. Йому намагалася допомогти троє колег – двоє чоловіків і жінка.

В результаті інциденту чотири людини загинули на місці події від отруєння аміаком. Попередньо, працівники були без засобів індивідуального захисту.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що В Кривому Розі дідусь врятував потопаючу і внучку і пішов на дно, героя оплакує весь місто

Також портал «Знай.uа» писав Поза себе від ревнощів чоловік ледь не відправив на той світ свою дружину — облив бензином і підпалив

Також портал «Знай.uа» писав, що Дружина відомого українського репера розчленувала чоловіка на очах у дитини — склала рештки в пакет і зателефонувала адвокату

https://www.youtube.com/watch?v=HCCep3zlUAw