У Дніпрі водій маршрутного таксі відмовився везти пенсіонерку за пільговим посвідченням, виганяючи її з автобуса. Про подробиці події розповіла очевидець події в Telegram-каналі "Міський транспорт Дніпра".

За словами свідків, інцидент стався в маршрутному таксі №55 у понеділок, 27 липня. В салон автобуса зайшла літня жінка, яка пред'явила водієві пільгове посвідчення і розраховувала на безкоштовний проїзд. Але незважаючи на те, що в маршрутці були вільні пільгові місця, водій відмовився везти пільговика.

в грубому тоні заявив, що не збирається її безкоштовно перевозити і зажадав покинути маршрутку. Він зупинився, відкрив двері і відмовлявся їхати до тих пір, поки жінка не вийде. Та у свою чергу відмовлялася покидати салон і погрожував водієві штрафом. Щоб скоріше завершити конфлікт, пенсіонерка засунула оплату за проїзд, після чого транспорт продовжив рух.

У Дніпрі водій відмовлявся безкоштовно везти пільговика/ фото: t.me/gortrans_dp

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина, яка встигла зняти частину конфлікту на відео, сфотографувала номерні знаки і номер маршрутки, щоб відправити їх для подальших розглядів в Департамент транспорту ДГС. Вона також зазначила, що таке хамське поводження водіїв маршруток зустрічається досить часто.

Нагадаємо, що в Дніпрі одна з маршруток перетворилася в баню з киплячою водою.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі водій однієї з маршруток нагрубив пасажирам і одного пільговика.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі пасажири одного з маршруток скаржаться на небувале хамство водія.