У Дніпрі третій рік шукають молоду жінку, яка безвісти зникла після візиту в лікарню. Про це повідомляє «Інформатор».

Наголошується, що в останній раз Гурову Ірину Миколаївну бачили у вересні 2017 року: тоді вона приходила в міську лікарню №16 – провідувала там свого співмешканця. Пізно вночі, близько 1:00, вона попрощалася з чоловіком і пішла до себе додому.

Проте до місця проживання на житловому масиві Тополя вона так і не повернулася, після тієї ночі її більше ніхто не бачив.

фото: "Інформатор"
фото: "Інформатор"

Вдома у Ірини залишилися старший син дев'яти років і паралізована мати. На дзвінки зникла не відповідала, її телефон був відключений.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дев'ятирічній дитині довелося самостійно доглядати за лежачою бабусею протягом двох тижнів. Через місяць літня жінка померла, і двох дітей Ірини передали соціальним службам. На сьогоднішній день обох хлопчиків усиновили.

Знайомі зниклої жінки відзначають, що вона часто вживала алкоголь, проте дітей любила і турбувалася про них. Просто так кинути синів Ірина не могла, вважають ті, хто був з нею знайомий. Що сталося з жінкою в ніч 19 вересня 2017 року, залишається загадкою. Її пошуки тривають.

Нагадаємо, що в Кривому Розі розшукують двих чоловіків, які пограбували магазин шуб. За словами власниці магазину двоє невідомих чоловіків у медичних масках і кепках увірвалися в магазин "Мегамех", за адресою Гагаріна, 21, у понеділок, 20 липня, о 03:15. Вони виламали дві пластикові двері на вході і змогли винести 14 дорогих норкових шуб.

Як повідомляв портал Знай.uа під Дніпром розшукують 66-річного чоловіка, який зник кілька днів тому. Він є жителем села Дерезоватое Синельниківського району Дніпропетровської області. Рідні розповіли, що він пообідав у вівторок з ними, потім взяв велосипед і поїхав у невідомому напрямку.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю. Мати дівчинки вже близько тижня вживає алкогольні напої і зовсім не піклується про дитину.