У Дніпрі одноокий котик продовжує боротися за життя. Пухнастику вже зробили операцію, але його нирки та печінка дуже погано працюють.

Про це повідомляє інформаційний портал Вісті Придніпров'я.

Бездомному котику Нельсону завдяки мешканцям Дніпра волонтери зробили операцію на оці. Пухнастик почав одужувати, але в розпал карантину тварині стало погано: відмовився від їжі та не проявляв жодної активності. Рана на оці не загоювалася, аналізи виявили неправильно зрощені переломи, через що робота печінки і нирок на межі. До того ж котик був зник на цілий тиждень.

Нельсон потребує допомоги


«Коли його знайшли, усе око, було заліплено чорною скоринкою. По ній повзали личинки. Котик дуже схуд, на ньому були кілька кліщів. Попри його ослаблений стан, треба було терміново робити операцію по видаленню цього кошмару, у тому числі і одного ока. Хоча був величезний ризик. Під час операції зачистили і максимально видалили уражену тканину. Зараз Нельсон на післяопераційній перетримці в клініці », — звертаються волонтери дніпровської «Вірності».

Не будьте байдужими допоможіть бездомному котику. На післяопераційне лікування потрібно 2 740 грн. На його життя й так випало багато поневірянь і болі, нехай він живе у спокої і турботі

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Скажений кіт пошматував родину львів'ян: як визначити, що у вашого пухнастика вселився "чужий".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіт Алан із Запоріжжя став найкрасивішим пухнастиком світу - час підкорювати Голлівуд.

Також Знай.ua писав, що У Дніпрі шкуродери знущалися над котом тижнями - обмотали дротом і дивилися, як пухнастик гниє заживо.