У Дніпрі пасажири однієї з маршруток скаржаться на небувале хамство водія.

Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Так, стало відомо, що дніпряни обурені поведінкою водія маршрутки 146. Місцеві жителі розповіли, що кричущий випадок стався в четвер, 23 липня, 13:41 в маршрутці № 146, номер машини АЕ1037АВ за напрямом у бік проспекту Мазепи (колишній Петровського).

Маршрутка, фото YouTube
Маршрутка, фото YouTube


Дніпряни розповіли, що водій маршрутного таксі зупинився просто посеред маршруту і вийшов біля ДК Ілліча, запаливши цигарку. Всім пасажирам автобуса довелося чекати, поки водій докурить. Це не на жарт обурило пасажирів, адже кожному потрібно було дістатися до місця призначення вчасно.

«Всі в салоні чекали, поки він накурится. Підкажіть будь ласка, техостановку нову зробили там? Так, як водій нічого не сказав нам», — не приховуючи емоцій поділилися обурені пасажири.

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунок чоловіка.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.ua писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.