У Дніпрі хірурги провели ювелірну операцію над 13-річним хлопчиком, на якого впала металева драбина. Детальніше про це розповідають медики Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні.

Повідомляється, що в ЛОР-відділення Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні на Космічній надійшов 13-річний хлопчик. Як з'ясувалося, підліток отримав будинку побутову травму – на нього впала металева драбина. Вона пошкодила лицьову частину хлопчика, зокрема зламала ніс, пошкодила м'які тканини чола, правого століття, лівої половини носа і верхньої губи.

У Дніпрі медики провели ювелірну операцію на підлітка / фото: Обласна дитяча клінічна лікарня р. Дніпро

Його терміново госпіталізували в лікарню в стані середньої тяжкості. Після огляду медики діагностували перелом кісток носа, розрив нижньої носової раковини зліва, рвана рана передодня носа і верхньої губи, множинні рвані рани обличчя.

Хірурги негайно приступили до операції, провівши репозицію кісток нога і зашивши рвані рани. Щоб забезпечити підтримку кісткового каркаса і профілактику носової кровотечі, фахівці встановили носові тампони.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Дніпрі медики провели ювелірну операцію на підлітка / фото: Обласна дитяча клінічна лікарня р. Дніпро

Вже через 4 дні медики змогли провести видалення тампонів і відновити носове дихання. Через тиждень хлопчику видалили шви і відпустили додому в задовільному стані з деякими рекомендаціями.

Нагадаємо, що в Дніпрі вшанували річницю трагічної смерті героя Семена Михайловича Румигина.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові рятують добровольця з Дніпра.

Також Знай.иа писав, що на Донбасі бойовики підло забрали життя українського воїна.