На Дніпропетровщині чоловік до смерті побив свого пасинка на очах у матері. Про подробиці події розповідає прес-служба Прокуратури Дніпропетровської області.

Повідомляється, що в квітні 2020 року в смт. Слобожанське Дніпровського району Дніпропетровської області сталася трагедія – 37-річний чоловік, у якого раніше була судимість, до смерті побив свого 2-річного пасинка.

Справа йшла так – чоловік разом зі своєю 28-річною цивільною дружиною розпивали алкогольні напої. В цей час 2-річний син жінки почав голосно плакати і обурюватися. Вітчима це розлютило, в слідстві чого він завдав дитині 19 ударів по голові і тілу. Малюк отримав несумісні з життям травми і загинув на місці.

Під Дніпром до смерті вітчим побив пасинка / скріншот з відео

При всьому цьому мати 2-річного хлопчика спостерігала за подіями і не намагалася зупинити свого співмешканця. Вона залишила дитину в небезпеці, а в подальшому не надала синові необхідної медичної допомоги.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У зв'язку з цим Дніпропетровської місцевою прокуратурою №3 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 37-річного громадянина за заподіяння дитині несумісних із життям тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 121 КК України) та його 28-річної співмешканки за вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст .135 КК України (залишення в небезпеці).

Зараз судовий розгляд кримінального провадження триває.

Нагадаємо, що дніпровська маршрутка стала епіцентром мовного скандалу.

Як повідомляв портал Знай.иа у Кривому Розі сталося ДТП за участю чотирьох автомобілів.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі дівчина подала в поліцію помилкове заяву про зґвалтування.