У Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП за участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos. Про подробиці події розповідає прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України і ДБР.

Повідомляється, що в понеділок, 20 липня, на Сімферопольській трасі в Синельниківському районі Дніпропетровської області сталося смертельне ДТП – військовий ЗІЛ-131 з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу руху, спровокувавши зіткнення "лоб у лоб" з Daewoo Lanos.

Під Дніпром сталося смертельне ДТП / фото: ДБР

Під Дніпром сталося смертельне ДТП / фото: ДБР

Під Дніпром сталося смертельне ДТП / фото: ДБР

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За версією слідства, військовий автомобіль рухався з колоною з боку Запоріжжя в напрямку Харків.

В результаті зіткнення ЗІЛ-131 відкинуло на узбіччя, а передня частина легкового автомобіля сильно постраждала. У Daewoo Lanos перебувало 5 осіб – водій і 12-річна дівчинка загинули на місці від отриманих травм, а ще троє були госпіталізовані у важкому стані.

Під Дніпром сталося смертельне ДТП / фото: ДБР

Під Дніпром сталося смертельне ДТП / фото: ДБР

20-річний водій Зіла затриманий у порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про те, щоб вручити йому повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 2 ст. 415 (порушення правил водіння або експлуатації бойової та спеціальної техніки, що спричинило загибель осіб). Готується звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу. Зараз на місці події працюють прокурори Військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону і следовати Держбюро розслідувань. Ведеться досудове розслідування.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині через обвал ґрунту загинуло двоє людей.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі в одному з житлових будинків на лівому березі жителі почали скаржитися на нашестя комах, які кусають людей.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі на проспекті Олександра Поля поліція затримала групу зловмисників, які обкрадали пенсіонерів.