У Дніпрі було помічено незвичайний транспортний засіб, на якому роз'їжджав чоловік, на рівні з іншими автомобілями.

Про це повідомляють користувачі з соціальної мережі Facebook.

У Дніпрі на саморобному транспортному засобі все частіше почали помічати чоловіка. Він курсує дорогами на рівні з іншими автомобілями, дуже різко виділяючись із дорожньої обстановки.

Власник транспортного засобу Андрій, в комменариях під публікацією уточнив, що він уміє водити, світло, гальма, сигнал і задній хід на транспортному засобі встановлено.

коментар на фейсбуку, скріншоти

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Андрій розповів, що до виготовлення такого цікавого транспортного засобу його підштовхнула потреба добиратися на роботу під час карантину. Зібрав же його Андерей з підручних матеріалів.

Нагадаємо, що в Дніпропетровської області сталася аварія на залізниці – вагони товарного потягу зійшли з рейок. Про подробиці події розповідає місцеве видання "Вільногірськ Online" в Facebook.

Повідомляється, що вранці в понеділок, 20 липня, на перегоні станцій Воскобійня – Верхньодніпровськ сталася аварія. За попередніми даними, стався розвал вантажу, в слідстві чого з рейок зійшли три вагони вантажного потяга. Крім цього, на зустріч рухався ще один поїзд, який наїхав на розкиданий вантаж і також зійшов з рейок передньої колісної парою.

Також, в Дніпрі в одному з трамваїв вранці сталося задимлення. Відповідним відеороликом поділився паблік "Х**вий Дніпро" Telegram.

Повідомляється, що вранці в понеділок, 20 липня, у Дніпрі відбулося задимлення в громадському транспорті. Постраждав трамвай №1, який слід від Центрального ж/д вокзалу до Дііту, проходячи через центральний проспект Дмитра Яворницького.

Також Знай.uа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунок чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.