В електричці Дніпро-Лозова днями одному з пасажирів стало погано. Благо, разом з ним їхали небайдужі люди, які врятували його життя.

Про це повідомила дочка потерпілого Тетяна Царинник в соціальній мережі Фейсбук.

Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятуноку чоловіка.

"В електричці Дніпро — Лозова, 17 липня 2020-го, відправленням з Дніпра в 16-05, врятували нашого тата.Спасибі всім, хто брав участь у допомозі, особливо жінку з дівчинкою з Іларіонового.Тато живий, завдяки добрим людям , відчуває себе добре. І ще раз спасибі всім, хто брав участь у порятунку", — подякувала рятувальників у повідомленні Тетяна.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, в Києві у парку Рильського чоловікові несподівано стало погано. З-за цього, киянин втратив свідомість і впав просто серед дороги.

Небайдужі люди помітили це, і відразу ж кинулися йому на допомогу. Очевидці події призвели киянина почуття і надали домедичну допомогу. Після цього на місце події викликали швидку допомогу.
Зараз про стан чоловіка нічого не відомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Львові патрульні допомогли водієві, у якого, ймовірно, стався інсульт. На вулиці Трускавецькій поліцейські помітили, як з водійського сидіння припаркованого автомобіля ВАЗ 2109 на землю випав чоловік.Чоловік знаходився в напівнепритомному стані, його судомило, а обличчя набувало синій відтінок

Як повідомляє портал «Знай.ua» співробітники Муніципальної інспекції врятували життя франківчанину. Повідомляється, що співробітники муніципальної інспекції, під час патрулювання у Парку Шевченка, побачили чоловіка, який впав з лавки.Вони відразу ж попрямували до потерпілого та надали йому першу допомогу.

Також «Знай.ua» писав, що у Франківську чоловік упав посеред вулиці і розбив собі голову. Небайдужі перехожі повідомили інспекторів Муніципальної інспекції про те, що поблизу Привокзального скверу лежить непритомний чоловік з ушкодженням голови.