В Дніпрі пішов з життя молодий патрульний, який довго боровся зі складною хворобою.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Так, стало відомо, що у Дніпрі помер молодий патрульний Максим Молчанов, який боровся з важкою хворобою. На момент смерті правоохоронцю було всього 24 роки.

Пішов з життя молодий патрульний


"Патрульна поліція сьогодні у скорботі — через складну хворобу пішов з життя патрульний поліцейський Дніпра Максим Молчанов. Йому було всього 24 роки.


Максиму стало погано місяць тому. Тоді лікарі діагностували у нього складне захворювання і призначили лікування. Медики більше місяця боролися за його життя, але, на жаль, вчора ввечері серце хлопця зупинилося назавжди. Колеги і друзі завжди будуть пам'ятати його, як відповідального, відданого службі поліцейського, порядного і надійного товариша", - сказано в повідомленні поліції.

Правоохоронці виразили найглибші співчуття рідним і близьким, усім тим, хто намагався врятувати хлопця, любив і поважав його. Про місце і дату прощання з молодим правоохоронцем поки що нічого невідомо.

У Максима залишилися дружина і 2-річна донька.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі вже більше місяця намагаються врятувати життя патрульного поліцейського Максима Молчанова. Його стан з кожним днем стає все гірше, сім'я благає небайдужих про допомогу.

Більше місяця тому патрульний поліцейський з Дніпра опинився в реанімації з невтішним діагнозом – субарахноїдальний крововилив і розрив аневризми судин головного мозку. Лікарі вже провели йому дві операції, проте стан кращим не став. Під час підготовки до третьої сталося ще одне крововилив. Тепер Максим опинився в комі.

Нагадаємо, що в Дніпрі учні середньоосвітньої №63 прощаються з вчителем історії Коршунової Ліною Федеровної.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Дніпрі мама дівчинки терміново потребує допомоги небайдужих – у неї діагностували рак. Їй належить незабаром пройти процедуру хіміотерапії, вартістю 10 тисяч гривень, а після ще одну операцію і тривалий дороге лікування.

Також Знай.ua писав, що у Дніпрі в лікарні імені Руднєва команда медиків провела складну операцію над 6-місячною дитиною.