У Дніпрі біля продуктового магазину парочка показала незвичайну "любов". Забавним відеороликом поділився "Х**вий Дніпро" в Instagram.

Повідомляється, що днями камери відеоспостереження магазину "АТБ-маркет" на вулиці Каверіна зняли цікавий випадок на своїй парковці. Молода пара проходила біля припаркованих автомобілів, як раптом різко зупинилася. Дівчина акуратно спустила штани та білизну, а її молодий чоловік швидко підійшов ззаду, заглянув в промежину і, здається, навіть зробив фото.

Користувачі мережі були в шоці від події і почали активно писати коментарі у публікації під відео:

"Запах жінки моєї"

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Після перегляду цього відео моя дівчина каже що я її не люблю 😑"

"Захотів подивитися у внутрішній світ дами)"

"Деколи думаєш - добре що ти не можеш прочитати думки інших людей"

"Заглянув у вічко😂"

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Варто нагадати, що в Дніпрі на площі Героїв Майдану неадекватний чоловік побив інспекторів з паркування за виписаний штраф.

9 липня, близько 12:00 дня дівчина, яка працює інспектором по парковці, виписала водієві штраф за зупинку в недозволеному місці. Чоловік, якому на вигляд близько 30 років, припаркував автомобіль під знаком "зупинка заборонена".

Очевидно, порушника не сподобався виписаний штраф, із-за чого він відреагував агресивно. Він різко накинувся на дівчину і зробив кілька ударів по обличчю. За неї заступився інший інспектор по парковці, який також був побитий неадекватним порушником.

Нагадаємо, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпропетровській області призначили нового начальника поліції.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі знайшли дідуся, який гуляв по вулиці без взуття в одній піжамі.