В місті Нікополь Дніпропетровської області в центрі міста підліток зірвався з покинутого будинку. Детальніше про подію розповідає громадська організація "Прихист".

Повідомляється, що в середу ввечері, 15 липня, з недобудованого будинку, розташованого в центрі міста навпроти Нікопольської районної державної адміністрації, впав 13-річний хлопчик. Попередньо, він полетів вниз з вікна третього поверху.

У Нікополі підліток впав з покинутого будинку / фото: Прихист

На щастя, падіння дитини зміг помітити випадковий перехожий, який одразу кинувся на допомогу. Через те, що на територія покинутого будинку огороджена високим парканом, очевидцю не вдалося підібратися близько до дитини, тому він викликав на місце події рятувальників і бригаду швидкої допомоги. Хлопчика знайшли на землі біля недобудови.

З місця події дитину одразу ж госпіталізували. На місці медики наклали йому шини на руку і ногу. По прибуттю в лікарню у нього діагностували переломи руки та ноги, а також черепно-мозкову травму.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Оскільки хлопчик перебував у стані сильного шоку, він не зміг пояснити, чому зірвався вниз і що робив в покинутому будинку. Всі подробиці події належить дізнатися правоохоронним органам.

Як розповіли місцеві жителі, це вже не перший випадок падіння з цього покинутого будинку.

Нагадаємо, що в місті Кам'янське сталася пожежа в багатоповерховому будинку, в результаті якого постраждав чоловіківа. Рятувальники винесли потерпілого на ношах по сходах на вулицю. Він був без свідомості, а на тілі були присутні опіки.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які здійснювали крадіжки в Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях. Правоохоронним органам вдалося встановити групу з 3-х чоловік, які проживають в місті Дніпро.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі шкуродери почали масову цькування бездомних собак, від чого страждають і домашні тварини.