У Дніпрі знайшли дідуся, який гуляв по вулиці без взуття в одній піжамі. Детальніше про прикмети чоловіка і події розповідає Волонтерська група "Пошук зниклих дітей" Facebook.

Повідомляється, що в середу, 15 липня, в Дніпрі на житловому масиві Тополя-3 виявили літнього чоловіка, який йшов з боку 80-ї школи без взуття в одній піжамі. На вигляд йому було близько 70 років. Як вдалося з'ясувати, його звати Микола.

Поки правоохоронці намагалися встановити родичів знайденого чоловіка, було прийнято рішення відвезти його на швидкій до лікарні на Бардіна.

На щастя, після публікації фотографії Миколая в Facebook і за допомогою волонтерів та небайдужих городян, родичів чоловіка вдалося виявити. Вони відвезли його додому, його життю нічого не загрожує.

У Дніпрі знайшли старого без взуття в одній піжамі / фото: facebook.com/poisk.today

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Варто нагадати, що в Дніпрі вже більше 10 днів розшукують 19-річного хлопця. З 4 липня 2020 року поліція Дніпропетровської області та батьки розшукують Владислава Ватажка. За словами рідних, хлопець не виходив на зв'язок із зазначеної дати і не з'являвся вдома. Сам він з селища Самаровка, однак на даний момент навчається у Дніпрі в університеті Нобеля. Працює в піцерії на вулиці Василя Сухомлинського (кол. Радгоспна).

Коли в останній раз він спілкувався з близькими в суботу, 4 липня. він повідомив, що має намір зустрітися з приятелями після зміни в піцерії.

Владислав Ватажок / фото: Інформатор

Прикмети: зріст близько 178 см, волосся рудого кольору, зачесане назад, на підборідді зліва і праворуч є вугрі.

Був одягнений в червону картату сорочку без рукавів, джинсові шорти і чорні мокасини. При собі мав рюкзак чорного кольору.

Якщо вам щось відомо про його місцезнаходження, прохання звернутися за номером: (097) 788-82-35 –Сніжана, мама Владислава, або зверніться до Волонтерську групу "Пошук зниклих дітей".

Нагадаємо, що під Дніпром продавець молочних продуктів сам утримує сім'ю інвалідів.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі розшукує небезпечного злочинця.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі проводжають в останню путь легендарного художнього керівника.