У Дніпрі вже більше місяця намагаються врятувати життя патрульного поліцейського Максима Молчанова. Його стан з кожним днем стає все гірше, сім'я благає небайдужих про допомогу.

Більше місяця тому патрульний поліцейський з Дніпра опинився в реанімації з невтішним діагнозом – субарахноїдальний крововилив і розрив аневризми судин головного мозку. Лікарі вже провели йому дві операції, проте стан не покращився. Під час підготовки до третьої стався ще один крововилив. Тепер Максим опинився в комі.

Молчанов Максим Андрійович / фото: відкриті джерела

Відомо, що патрульному поліцейському УПП в Дніпрі стало зле під час того, як він відпочивав з родиною. Постраждалого звуть Молчанов Максим Андрійович, він є інспектором 4-го батальйону УПП в Дніпропетровській області, молодший лейтенант поліції. Після інциденту на відпочинку його відразу ж госпіталізували і направили в реанімацію.

Щодня його родині доводиться витрачати величезні гроші на лікування, однак їх не вистачає, щоб врятувати життя хлопця. Тому рідні звернулися до небайдужих городян з проханням про допомогу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Молчанов Максим Андрійович / фото: відкриті джерела

Якщо у вас є можливість фінансово допомогти поліцейському, перерахуйте гроші на карту: 4149 4991 4220 6471 (ПриватБанк, у разі проблем з перерахуванням в поле ЄДРПО вкажіть IBAN-код картки для перерахування: UA863052990000026203734944652), 5375 4141 1636 0636 (MonoBank) — Молчанова Яна Вадимівна. Контактний номер: (093) 451-70-20.

Нагадаємо, що в Дніпрі учні середньоосвітньої №63 прощаються з вчителем історії Коршунової Ліною Федеровної.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі мама дівчинки терміново потребує допомоги небайдужих – у неї діагностували рак. Їй належить незабаром пройти процедуру хіміотерапії, вартістю 10 тисяч гривень, а після ще одну операцію і тривалий дороге лікування.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в лікарні імені Руднєва команда медиків провела складну операцію над 6-місячною дитиною.