У Дніпрі під відділенням ПриватБанку щодня збираються юрби пенсіонерів, створюючи на вулиці величезну чергу. Детальніше про це розповідає користувач Facebook Юрій Калініченко.

За словами Юрія, кожен день біля відділення Приватбанку на 12-му кварталі збирається натовп людей, з яких переважно всі пенсіонери. Від зазначив, що в цьому є провина самої установи, оскільки вони не бачать, що на дану точку необхідно додати співробітників, щоб люди не стояли годинами на вулиці на нестерпній спеці.

Пост Юрія Калініченко в Facebook / скріншот

Керівництво ПриватБанку не залишилося осторонь, прокоментувавши цю ситуацію. За словами прес-служби, подібна ситуація зустрічається в багатьох населених пунктах України. Співробітники регулярно проводять роз'яснювальні роботи з літніми людьми про те, що не обов'язково йти в банк, щоб оплатити комунальні послуги.

Достатньо зателефонувати на гарячу лінію ПриватБанку за номером 3700 і повідомити оператору про те, що ви хочете заплатити за комуналку. Вам обов'язково допоможуть і оплатять послуги, знаючи ваші особові рахунки. Якщо потрібна квитанція, то вишлють вам будь-яким зручним способом. Тому зовсім не обов'язково стояти в чергах під ПриватБанком і в умовах карантину піддавати своє життя небезпеці, — прокоментували в прес-службі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Користувачі мережі також не залишилися осторонь, висловивши свою думку з цього приводу в коментарях.

Коментарі під постом Юрія Калініченко в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Юрія Калініченко в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі дощ затопив вулиці.

Як повідомляв портал Знай.иа під Дніпром влади ігнорують стихійні звалища.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі закрили військовий госпіталь для ветеранів області.