У Дніпрі на дитячому майданчику рятувальники виявили півтораметрову змію. Детальніше про подію розповідає прес-служба Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що в понеділок, 13 липня, 17:13 на гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшов виклик про те, що на дитячому майданчику виявили плазуна. Сталося це на проспекті Дмитра Яворницького Соборного району Дніпра.

На виклик було направлено підрозділ аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

У Дніпрі на дитячому майданчику виявили змію / фото: ГУ ДСНС в Дніпропетровській області

Прибувши на місце події рятувальники, за вказівкою очевидців, виявили на одному з дерев дитячого майданчика змію. Її розмір досягав близько 1,5 метрів. За допомогою спеціального інструменту рятувальникам вдалося забрати плазун і вивезти його за межі міста у природне середовище проживання.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

До рятувальної операції залучили 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що в Дніпрі 93-річний старий доглядає за 20 кішками.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі закрили військовий госпіталь для ветеранів області.

Також Знай.иа писав, що у місті Дніпро сучасна зупинка врятувала життя людей, які перебували поруч.