Стало відомо про те, що в місті Дніпро сучасна зупинка врятувала життя людей, які перебували поруч.

Таким чином, повідомляється, що сталася ДТП у місті Дніпро на проспекті Поля. Один з автомобілів ледь не влетів у людей, які в цей час стояли на зупинці громадського транспорту.

У Дніпрі зупинка врятувала людей від загибелі, фото: Дніпро Оперативний

Водій не впорався з керуванням, проте, вчасно зреагував. Щоб уникнути якихось серйозних ушкоджень, власник авто вивернув кермо і виїхав на тротуар. Там він влетів в сміттєву урну, яка розташована на зупинці, саме вона і допомогла уникнути різних жертв.

У Дніпрі зупинка врятувала людей від загибелі, фото: Дніпро Оперативний

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

- Це інвестиційний зупинковий комплекс. Тут є захисні стовпчики – боларды – і урна, яка також виконує захисну функцію. Вона приймає на себе навантаження в разі наїзду транспорту. Саме так і вийшло в даному ДТП – про це розповів інспектор транспортної інфраструктури міста Запоріжжя Денис Щербина.

При цьому, не можна не відзначити того факту, що автомобіль марки Daewoo рухався при досить швидкій швидкості, близько 90 кілометрів на годину, природно, що урна зламалася, але сама конструкція зупинки виявилася досить міцною.

Як повідомили в департаменті транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради, до середи зупинний комплекс повністю відновлять.

Нагадаємо, що у Дніпрі в центрі міста виявили чоловіка, який втік з лікарні.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі невідомий жорстко побив чоловіка на трамвайній зупинці.

Також Знай.иа писав, що Погоди напівголий чоловік вивів на прогулянку свого "дружка".