У Дніпрі на житловому масиві Тополя з вікна випала п'ятирічна дитина. Детальніше про подію розповідає Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Як пише спільнота, інцидент стався на житловому масиві Тополя в одному з житлових будинків у неділю, 5 липня. На початку надійшла інформація про те, що дівчинку з вікна викинула матір, а сама дитина померла в кареті швидкої допомоги. Проте пізніше користувачі мережі спростували дану інформацію.

В Дніпрі з вікна випала 5-річна дівчинка / скріншот з відео

Як виявилося, 5-річна дівчинка випала з вікна, оскільки сперлася на москітну сітку на вікні. Та не витримала, і дитина полетіла вниз. За словами очевидців, дівчина зараз перебуває в реанімації у важкому стані в дитячій обласній лікарні на Космічній.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дівчина, яка розповіла, що живе поруч, повідомила, що дитина живе у неблагополучній сім'ї. Батьки не встежили за донькою, що і стало причиною події.

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкіру живцем.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі на дитячому майданчику невідомий чоловік намагався вкрасти у дітей футбольний м'яч.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі жінка, що знайшла