Неподалік від Дніпра неуважний господар ледь не втопив свій автомобіль у кар'єрі. Відповідними кадрами з місця події поділилося видання "Информтаор".

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 4 липня, на піщаному кар'єрі в місті Вільногірськ. Відпочиваючі на цьому пляжі звикли залишати свої автомобілі на верхівці гори біля кар'єру, проте один з господарів відзначився неуважністю.

Попередньо, чоловік забула поставити свій BMW на ручник, в слідстві чого машина почала котитися вниз по схилу і опинилася у воді. Власник автомобіля вирішив обійтися без допомоги рятувальників, оскільки заручився підтримкою відпочиваючих.

Під Дніпром ледь не потонув автомобіль / скріншот з відео

Десятки людей полізли у воду і власними силами почали виштовхувати машину з води. Все б нічого, тільки автомобіль треба було закинути на саму верхівку гори, щоб вона знову не скотилася вниз. Спільними зусиллями BMW опинився на дорозі. На щастя, ніхто не постраждав, крім втопленою машини і пошарпаних нервів водія.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Будьте уважними, коли залишаєте свій автомобіль, і краще зайвий раз переконаєтеся, що все ж поставили його на ручник, особливо якщо припаркували його на схилі.

Нагадаємо, що під Дніпром небайдужих врятували кішку, яку збила машина.

Як повідомляв портал Знай.иа у Кривому Розі в штучному водоймищі потонув 12-річний хлопчик сирота.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром вантажівка збила на смерть поліцейського.