У Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкіру живцем. Про подробиці події розповідає видання "Дніпровська панорама", посилаючись на групу "Це Дніпро".

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 5 липня, в селищі міського типу Васильківка Дніпропетровської області. За словами очевидців, чоловік, попередньо в неадекватному стані, прив'язав собаку до машини і тягав її по всьому селищу.

Людям вдалося зловити шкуродера і викликати на місце співробітників поліції і ветеринарного лікаря. На відеозаписі видно, що у собаки стерті в кров лапи і живіт. Тварина просто лежала на землі і навіть не могла піднятися.

Варто нагадати, що нещодавно в Дніпропетровській області засудили шкуродера, який повісив цуценя через те, що той ганяв курок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Не так давно в селі Балівці Дніпропетровської області місцеві жителі стали свідками жахливої картини – чоловік повісив у своєму дворі цуценя, оскільки той, за його словами, ганяв курей. Односельці, недовго думаючи, викликали на місце події правоохоронців і чоловіка заарештували.

Під Дніпром чоловік повісив на дереві собаку / фото: Світлана Лаврикова в Facebook

У вівторок, 30 червня, над Кудря Сергієм відбувся суд по справі знущання над тваринами.

"На суді обвинувачений повністю визнав свою провину. Суддя, прийнявши до уваги той факт, що у гицеля двоє малолітніх дітей і відсутність судимостей, виніс вирок 5 років умовно", - написала зоозахисниця Світлана Лаврикова.

Пост Світлани Лавриковой в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі жінка стала володаркою крихітного бельчонка, якого додому принесла кішка.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі шукають зниклих тварин.

Також Знай.иа писав, що в Новомосковську дівчина зловила болотну черепаху.