У Дніпрі жінка, що знайшла гаманець з великою сумою грошей, вирішила привласнити його собі. Все б нічого, ось тільки гроші призначались на лікування хворого немовляти. Про це розповіли в співтоваристві «Дніпро оперативний».

Наголошується, що гаманець був загублений в одному з супермаркетів міста на житловому масиві Перемога – власник діставав з кишені телефон і випадково впустив на підлогу портмоне з грошима.

За ним йшла жінка, яка побачила цю ситуацію і підняла гаманець, але не стала повертати його власникові. Замість цього вона привласнила гроші в сумі 25 тисяч гривень.

Однак ці гроші потрібно було терміново передати в лікарню – вони призначалися на оплату лікування новонародженої дівчинки по імені Еліна.

Городяни в соцмережах оголосили про розшук жінки, що підібрала гаманець, однак та не виходила на контакт.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Скрін, «Дніпро оперативний»

Розшукати дніпрянку змогли завдяки камерам відеоспостереження та небайдужим громадянам. Викрадену суму вона повернула в повному об'ємі, але сам гаманець з усіма картками та іншим вмістом встигла викинути у сміттєвий бак.

«Думаю, що надалі людина двічі подумає перед тим, як вчинити так. Дякую всім, хто допомагав у пошуках жінки. Наша сім'я і маленька Еліна вам всім висловлює величезну подяку», — повідомила у соцмережі дніпрянка Яна Бутиріна.

Скрін, Яна Бутиріна

Нагадаємо Знай писав, що у двох лікарнях Тернопільщини відмовилися брати дитину на швидкій.

Також Знай повідомляв, що львів'яни поскаржилися на відсутність місць у лікарнях для тих, хто хворий коронавірусом і запаленням легенів.

Нещодавно Знай передавав, що в одній з лікарень Харківщини лікарі відмовилися лікувати коронавірус і масово звільнилися.