Стало відомо про те, що під Дніпром вантажівка збила на смерть поліцейського. Страшна трагедія.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в місті Дніпро в п'ятницю, 3 липня. Смертельна аварія, в якій загинув співробітник правоохоронних органів. Про це зазначається у повідомленні прес-служби управління Нацполиции в Дніпропетровській області.

У Дніпрі поліцейського збили на смерть, фото: Національна поліція

Близько 11:00, на дорозі, яка веде з Харкова у Дніпро, біля села Голубівка, що в Новомосковському районі, співробітник поліції зупинився на узбіччі, щоб швидко замінити проколене колесо, однак, в цей час, водій автомобіля «ГАЗель» наїхав на чоловіка і завдав йому сильну травму, яка призвела до летального результату. Поліцейському було 35 років.

"Загиблий - інспектор сектору реагування патрульної поліції Дергачівського відділення поліції Харківської області. Разом з сім'єю він повертався додому з відпочинку. Крім водія "ВАЗ", ніхто більше не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Слідчі встановили, що «ВАЗ» був на узбіччі, а ось вантажна машина «ГАЗель» рухалася до Харківської області. Під час руху він зачепив ліву частину припаркованого автомобіля, а також водія, який був поруч.

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). При цьому, водій був абсолютно тверезий.

Нагадаємо, що в Дніпрі поїзд збив коляску з дитиною.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі мотоцикл на швидкості врізався у вантажівку.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром троє підлітків побили 9-річного хлопчика.