У Дніпрі вулиця Короленка піддавалася довгим місяців реконструкції і нарешті набуває запланований вид. Нещодавно на ній з'явився новий арт-об'єкт – піксельна стіна. Детальніше про це розповідає видання "Інформатор".

Відомо, що вже кілька місяців поспіль будівельники працюють над кардинальним перетворенням вулиці Короленка. В першу чергу, на неї повністю прибрали проїжджу частину, зробивши її пішохідною. На ній вже встановили освітлення, поклали бруківку, поставили лавки і посадили дерева.

У Дніпрі встановили Pixel Wall / фото: Інформатор

Тепер, коли настав завершальний етап реконструкції, на ній з'явився арт-об'єкт – Pixel Wall (піксельна стіна). Тепер кожен дніпрянин зможе проявити свій творчий потенціал без псування міської інфраструктури.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Стіна складається з 1200 обертових призм. Кожна з них складається з трьох граней контрастних кольорів. Завдяки цьому, на pixelwall можна написати і намалювати все, що душі завгодно. Об'єкт — справа рук команди dnipro.design, які працювали над нею близько п'яти місяців.

У Дніпрі встановили Pixel Wall / фото: Інформатор

У Дніпрі встановили Pixel Wall / фото: Інформатор

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік выкручива колеса від сміттєвих баків.

Як повідомляв портал Знай.иа з Дніпропетровської області поїдуть поїзда на південь.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі з'явилося графіті на честь Романа Шухевича.