У Дніпрі молода жінка все життя, прикута до інвалідного візка народила третю дитину. 34-річна мама-героїня впоралася із завданням і на світ з'явився здоровий малюк. Молода мама каже, що почуває себе добре. Про це пише Дніпровська панорама з посиланням на ТСН.

Молода мама розповіла, що її підтримують рідні та близькі. Тому для неї не існує обмежень. Медики в свою чергу розповіли, що малюк народився здоровим і його життю нічого не загрожує. При народженні хлопчик важив 3300 грамів і зростання його склав 52 див. Сина молоді батьки назвали Булат.

Щасливий тато з Булатом на руках Фото: скріншот

Молода мама розповіла, що імена дітей приходять їй самі. Молода мама Марія та її чоловік Умари розповіли, що у них вже є двоє синів – Дамір (5 років) і середній син (3 роки). Марія зізналася, що не думала, що погодитися на народження трьох дітей. З Умари вони зустрілися 10 років тому. Чоловік зазначив, що закохався в дівчину з першого погляду.

Умари також розповів і про побут у сім'ї, адже особлива дружина і мама вимагає допомоги. Він зазначив, що все роблять разом, діти є невід'ємною частиною їх життя і завжди вони беруть їх з собою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сама Марія погодилася розповісти свою історію, так як вважає, що народження дітей для жінок з інвалідністю є досі подвигом і ніж-то незвичайним. Вона заявила, що всі проблеми у людей в голові.

У Дніпрі жінка, все життя прикута до інвалідного візка, народила третього сина

Багатодітна мама на візку. У Дніпрі 34-річна жінка, все життя прикута до інвалідного крісла, народила третього сина. І породілля, і малюк почуваються добре. Жінка твердить: за віри в себе та підтримки близьких, ніяких обмежень немає.

Geplaatst door ТСН op Vrijdag 26 juni 2020

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Запоріжжі мама народила трійню замість очікуваної двійні.

Знай писав, що молода пара з Дніпра познайомилася і одружилася в День Конституції.

Нещодавно Знай передавав, що Джамала показала миле фото з новонародженою дитиною.