Модель з Дніпра, яка знімається оголеною, вирішила підтримати екс-чиновницю Олександру Клитину. Відома ню-модель з Дніпра Ганна Мінюкова записала відеозвернення і підтримала колишню чиновницю, кар'єра якої розсипалася через секс-скандалу і чуток про шляхи отримання посади.

Про подробиці повідомляє Відкритий. Клитину звільнили після гучного скандалу, який вийшов за межі кабінетів влади. Чиновники обговорювали колегу і заявили, що вона прийшла на цю роботу через ліжко. Після цього Клитина записала відеозвернення, стоячи під мостом в одному купальнику. У відео вона заявила, що створює свою партію, яка буде боротися з корупцією у владних колах і «проститутами».

Мінюкова записала відео, в якому повторила слова Клитиной, вона також закликала колишню чиновницю менше піаритися на скандалі, і боротися з корупцією. Також Мінюкова поставила питання про те, чому те, що в штанях стало заважати перед виборами.

Варто відзначити, що після того, як відео Олександри Клитиной стало надбанням громадськості, вона дала кілька коментарів з приводу нього. Зокрема, жінка заявила, що вона вибрала для відео купальник, щоб люди звикали до того, що красива жінка з гарною фігурою може бути розумною, сміливою і рішучою. Головною метою цього запису відео було вилити душу і зробити так, щоб її син пишався мамою.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що Олександра Клитина пояснила, чому записала відео в купальнику.

Знай повідомляв, що Клитина придумала новий спосіб боротьби з корупцією.

Нещодавно Знай передавав, що Олександра Клитина заявила про намір створити партію.