В одному з дніпровських РАЦСів спостерігали справжню історію кохання – пара познайомилася і одружилася в День Конституції. Детальніше про неймовірний збіг розповідає прес-служба Чечелівський районний у місті Дніпрі відділ ДРАЦС у Facebook.

Повідомляється, що Еміль і Катерина Мамутові познайомилися на День Конституції, 28 червня, 6 років тому. Щоб надати ще більшої романтичності, подружжя вирішило зіграти весілля в цей же день, через роки. Чечелівський РАЦС привітав молодят відразу з двома святами – реєстрацією шлюбу і Днем Конституції.

У Дніпрі пара познайомилася і зіграла весілля в один і той же день / фото: facebook.com/ChechelivskijDracs

Їм також нагадали про статтю 51 Конституції України, в якій говориться, що "шлюб грунтується на вільній згоді чоловіка та жінки. Кожен із подружжя має рівні права та обов'язки у шлюбі та сім'ї.

На закінчення співробітники РАЦСу побажали молодятам щастя, доброзичливості, ніжності, чуттєвості і щирої любові.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Пост Чечеловского районної у місті Дніпро відділу РАЦС у Facebook/ скріншот

Варто відзначити, що це не єдине незвичайне весілля в Чечелівському РАЦСі. 6 червня до них прийшли молодята, які народилися в один день, один місяць і навіть в один рік – 06.06.1996 р. Щоб не порушувати магію чисел, Руденко Олександра і Артем вирішили зіграти весілля в день їх народження – 06.06.2020.

У Дніпрі пара зіграла весілля в свій день народження / фото: facebook.com/ChechelivskijDracs

Співробітники Рацсу запросили таку незвичайну пару на святкування 6-ої річниці в 2026 році.

Пост Чечеловского районної у місті Дніпро відділу РАЦС у Facebook/ скріншот

Нагадаємо, що у Франківську одружилися актори драматичного театру.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі в родині важко пораненого кіборга Беспалова Олександра і його дружини Анни народився син

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі пара довгожителів відсвяткувала свою платинове весілля ( 70 років разом).