Стало відомо про те, що Дніпро потрапив у рейтинг Британії найпривабливіших міст для бізнесу.

Таким чином, повідомляється, що британське видання Emerging Europe опублікувало список міст Європи, які найбільш сприятливі для ведення бізнесу. Український Днепр в категорії «Економічний потенціал» посів п'яте місце.

Крім цього, варто зазначити, що в різних категоріях було представлено ще чотири міста України, а саме, столиці – Київ, Львів, Харків, а також Одеса.

Дніпро потрапив у британський рейтинг, фото: emerging europe

Щоб скласти цей рейтинг, британське видання запросило близько сімдесяти експертів, а також консультантів в області прямих інвестицій. Було обрано всього 75 міст з розвиненому регіоні Європи, які є столицями, або ж населення яких понад 200 тисяч жителів.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що затори в Києві б'ють всі рекорди навіть під час карантину. Здавалося б, COVID-19 повинен допомогти зробити трафік більш спокійним і вільним, але немає. У столиці України фіксуються всі нові і нові антирекорди. За новими даними рівень завантаженості доріг міста порівняємо з рівнем завантаженості таких міст, як Джакарта і Бангкок.

Такий висновок можна зробити, побачивши світовий рейтинг «Столиць корків», який складається щорічно відомою компанією по дослідженню дорожнього трафіку TomTom. У цьому рейтингу Київ посів 12 місце.

Нагадаємо, Знай писав, що пасажири трамвая у Києві зупинили нахабних водіїв, які намагалися по шляхах об'їхати затори.

Також Знай передавав, що в Києві нахабний забудовник вирішив відхопити шматок дороги під ТРЦ.

Нещодавно Знай передавав, що львів'яни виявили новий спосіб нормалізації руху транспорту і позбавлення від пробок.